Sziasztok!

XONE:4D egyedülálló tudásával sokoldalú megoldást kínál a digitális éra DJ-i számára.  E 20 csatornás USB audio interfész/kontroller kiválóan működik együtt a világszerte alapvető DJ szoftverré vált NI Traktor Scratch-el. Napjainkban a laptop és az azon futó audio szoftverek az elektronikus zenélés középpontjába kerültek. Az Allen & Heath nagy múlttal rendelkezik a DJ-centrikus termékek gyártása terén, és mind az analóg, mind pedig a digitális DJ-zés világában jeleskedik (gondoljunk csak a A&H analóg filter rendszerre, vagy épp az ipari sztenderd XONE:1D, 2D MIDI kontrollerekre).

 

 

A XONE:4D kellően összetett és komoly szerkezet révén kiemelkedő figyelmet kapott a felhasználók támogatása terén is - az alábbi videókon számos olyan funkció használatára derül fény, melyek elengedhetetlenek az eszköz hatékony és teljeskörű használatához.

 

A XONE:4D driver installásának folyamata

 

 Ralph Lawson - tippek és trükkök a XONE:4D használatához

 

A MIDI mapping folyamata a XONE:4D-n

 

A BPM Clock működésének ismertetése a XONE:4D-n

 

Az LFO Editor használata a XONE:4D-n

 

A MIDI Shift funkció használata a XONE:4D-n

 

A Traktor Scratch szoftver használata a XONE:4D-vel

 


Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xonedj.blog.hu/api/trackback/id/tr162925065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása