Sziasztok!

Lezajlott a Hangfoglalás 2011, az hazánk legrangosabb hang- és stúdiótechnikai rendezvénye. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is igyekeztünk minél színvonalasabb produkciókkal előrukkolni színpadjainkon, illetve az Audmax Kft. által forgalmazott márkák legérdekesebb termékeit minél informatívabb módon bemutatni Nektek.

A látogatók száma alapján ezen céljainkat minden kétséget kizáróan elértük, ugyanis az idei rendezvényen minden eddiginél többen látogattátok meg az AudioZóNA standját, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni!

 

Élénk érdeklődés övezte az AudioZóNA bemutatókat

 

Aki tiszteletét tette standunknál a hétvége folyamán, tapasztalhatta, hogy az eddiginél nagyobb területen, nagyobb számban állítottuk ki leginkább érdekfeszítő termékeinket. A szintetizátorok szerelmeseinek, illetőleg a DJ-centrikus eszközök iránt érdeklődőknek is szerettünk volna imponálni az idei setup-pal, így a szintetizátor csúcsmodellekből, a KRONOS-ból és a Pa3X-ből standunknál több példány is rendelkezésre állt az érdeklődők számára. Hasonlóképpen a KORG analóg hordozható groovebox-ából is több példány került került kiállításra, sőt, mi több, a második generációs Wavedrum kistestvére, a Wavedrum Mini is megérkezett a kiállítás idejére, így hát a Sensor Clip-es dobolásra éhes érdeklődők a Mini-t is élesben tesztelhették.

 

Janca Ákos kezei alatt hallhattuk a kilenc hangképző engine-t felvonultató KRONOS-t

 

Bemutatóinkkal szintén igyekeztünk mind a szintetizátor kedvelők, mind pedig a DJ-k és gitárosok kedvében járni, így ezt a célt szem előtt tartva került megszervezésre a line-up, melynek keretében tapasztalt zenészek kezei alatt hallhattátok élesben a cégünk által forgalmazott hangszereket, valamint egyéb hang- és stúdiótechnikai eszközöket.

 

Gunics Antal és Popovics Renáta mutatta be a legújabb Arranger modell, a Pa3X által kínált hangzáspalettát és színpadbarát funkciókat

 

A szintetizátorok (KRONOS és Pa3X) bemutatását Janca Ákos, Nagy János, Vághy Tamás, Gunics Antal és Popovics Renáta előadásaiban láthatta a nagyérdemű a kiállítás mindhárom napján. A KORG elektronikus tánczenei vonzatú termékeit Andre (Hairy crew) előadásában hallhattátok élesben. A hangtechnikai és gitáros vonzatú előadásokat Temesi Berci, Lee Olivér, Nagy János, Szappanos György, Jani J. Szentkirályi, valamint Vámos Zsolt tartotta. Az Audio-Technica termékeit Szabó Ádám, Vastag Csaba és Kökény Attila előadásában ismerhettük meg. A XONE:DJ termékek iránt érdeklődők számára is tartogattunk érdekességeket: az underground körökben rendkívül népszerű Tóth András live XONE szettje keretében hallhattátok az Allen & Heath eszközeit.

 

A DJ-centrikus termékeket a rendezvény mindhárom napján érdeklődők hada vette körül

 

 

Összességében az idei Hangfoglaláson való szereplésünket átütő sikerként könyveljük el, hiszen minden eddiginél nagyobb számú érdeklődőt tudhattunk magunkénak a rendezvény során, és minden irányból rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk. Végezetül szeretnénk ismételten megköszönni, hogy velünk tartottatok idén is! Jövőre találkozunk!

 

Címkék: korg korg.hu allen&heath xone xone:db4 wavedrum mini korg monotribe xone:22

A bejegyzés trackback címe:

https://xonedj.blog.hu/api/trackback/id/tr583282897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása