Sziasztok!

A fokozott érdeklődésre való tekintettel az Allen&Heath DJ-centrikus termékeivel foglalkozó blogunk hasábjain is beszámolunk a gyártó legújabb, remekbe szabott digitális keverő rendszerének részleteiről, munkatársunk által a premier helyszínén készített, friss fotókkal tarkítva. Essék hát pár szó az új digitális keverőpult rendszerről:

 

 

Az Allen&Heath GLD egy rendkívül felhasználóbarát és költséghatékony digitális keverőrendszer, elsősorban élő produkciókhoz, a sikeres iLive sorozat alapjain. A GLD alap-rendszer 32 bemeneti csatornája könnyedén bővíthető akár 48 csatornáig a plug’n’play bővítőkkel, így akár 44 XLR mikrofoncsatorna használható.

A rendszer szíve a GLD-80 keverő, amely a rendszer teljes DSP kapacitását tartalmazza:

  • 48 bemeneti csatorna
  • 8 sztereó effekt-visszatérő (az iLive-val megegyező)
  • 30 szabadon konfigurálható busz
  • 20 mix processzálási csatorna.

 

 

A GLD-80 is egy analóg stílusú keverőfelület, kiegészítve egy 8,4 inch-es érintőképernyővel.

A 20 motoros húzó 4 síkon szintén teljesen szabadon konfigurálható (12+8-as osztásban kétszer 4 layer), a csatorna LCD-n megjelenhet a név és színezhető, akár az iLive-é. A forgarható encoder-ek funkciója dedikált gombokkal választható: gain, panoráma, vagy AUX/FX küldő. A keverő lokális audio csatlakozásai a következők: 4 XLR mikrofon/vonal és 4 RCA vonal bemenenet; 4 XLR vonal, 2 RCA és digitális kétcsatornás SPDIF és AES3 kimenet, dedikált RJ45 aljzatok a stage-box, illetve a bővítő felé.

 

 

A GLD keverőből egyszerűen kialakítható 28, 36, vagy akár 44 XLR bemenetes rendszer a rack-es egységekkel. Az alapkiépítés tartalamazza az AR2412 „stage-box”-ot (24 XLR be és 12 XLR kimenet), és a rendszer kiegészíthető akár két AR84-es bővítővel. Az egyes egységek közötti távolság legfeljebb 120m lehet, amelyet cat5 ethernet kábelen hidal át a dSNAKE protokol. A dSNAKE átviszi a vezérlést és az audio jeleket is, így az előfokok is távvezérelhetőek. Az AR2412-ön található a kimenet személyi monitor-rendszer felé. A keverővel felvehető és lejátszható sztereó hanganyag USB pendrive-ról.

 A GLD-80 bővíthető a standard iLive audio bővítőkártyákkal, így csatlakoztatható Dante, MADI, EtherSound, és ACE hálózathoz, akár más rendszerekkel összekötve, mint front/monitor, akár közvetlenül felvétel/lejátszást bonyolítva.



A bejegyzés trackback címe:

https://xonedj.blog.hu/api/trackback/id/tr273741541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása