Sziasztok!

Blogunkon már szó esett a XONE:K2-ről - az Allen & Heath-től már megszokhattunk, hogy sorra impozáns DJ-eszközökkel állnak elő. Nem történt ez másként a K2 esetében sem. A nagy sikerű XONE:1D, 2D, illetve 4D modellek után itt egy újabb számítógép-alapú DJ-zést megkönnyítő kontroller, melyre bátran lehet nyálat csorgatni!

 

 

A XONE:K2 nem kevesebb, mint 52 (!) önálló vezérlőt (4 tolópotméter és 48 db gomb) kínál a felhasználók számára. Ilyen mennyiségű vezérlővel már szinte minden szoftveres paraméter könnyedén kezelhető - a lehetőségek tárháza végtelen!

 

 

A XONE:K2 megjelenésére az A&H termékektől megszokott elegancia és letisztultság a jellemző - persze az eszköz használhatósága is ugyanilyen nívóval bír. Az 52 önálló vezérlő összesen 171 MIDI üzenetet tud küldeni a 3 'layer' segítségével. További erősség a linkelhetőség: lehetőségünk nyílik több K2-t is összekötni, és egy rendszerben használni. Ily módon gyakorlatilag nincs határa a digitális önmegvalósításnak. A paraméterek kiosztása gyorsan és zökkenőmentesen történik - a három színben világító kapcsolók jól láthatók és nem utolsó sorban impozáns látványt nyújtanak.

Ráadásként a K2-höz alaptartozékként járó utazó tok a második képen látható módon átalakítható alátétté, mely a DJ-pultok megszokott magasságába emeli a kontrollert, ezáltal ergonómiai igényeknek is maximálisan megfelel használat közben.

 

 

Címkék: újdonság 2012 xone:k2

A bejegyzés trackback címe:

https://xonedj.blog.hu/api/trackback/id/tr254059210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása