Sziasztok!

Vélhetően sokatok csorgatta már a nyálát az Allen & Heath minden DJ-igényt lefedő digitális keverőpult/audió interfész modelljére, a XONE:DB4-re. Nos, ez a keverő olyan funkciókkal bír, melyek a legösszetettebb mixelési stílusok gyakorlására is alkalmasak, nem is beszélve a csúcsklubok minőségbeli elvárásairól, melyeknek a DB4 szintén maximálisan megfelel.

 

 

Az iLive rendszerből átörökített effektprocesszor, a routing matrix által kínált flexibilis csatornaválasztási és kezelési funkciók, a teljes értékű audió interfészként való használat lehetősége, az analóg filter ereje mind-mind olyan jellemzők, melyek a DB4 csúcskategóriás mivoltát és képességeit támasztják alá.  Természetesen a DB4 tudásának és az általa nyújtott minőségnek megfelelően árkategóriájú eszköz, így semmiképpen mondható olcsónak, és ebből következően a legkevésbé sem mondható a lemezlovas szakmát hobbi, vagy épp belépő szinten űzők tipikus otthoni felhasználású pultjának. Pedig bizonyára számtalan tehetséges feltörekvő DJ munkáját segítené elő egy ilyen volumenű keverő...

Az Allen & Heath is felismerte a DB4-hez hasonló tudású mixerek iránt kialakult igényt, így ennek megfelelően a közelmúltban bemutatta a még szintén professzionális árkategóriába tartozó, de már jóval megfizethetőbb kistestvért, a DB2-t, mely a DB4 által felvonultatott tudást és minőséget kínálja elérhetőbb, kompaktabb formában. 

DB2 esetében sem kell félnünk az egyedülálló funkciók hiányától - minden alkalmazott A&H technológia, ami kiemelkedővé teszi a DB4-et, megtalálható a DB2-n is. Az Input Matrix segítségével ugyanolyan rugalmasan kezelhetjük a be- és kimeneti csatornákat, mint a nagyobbik testvéren; az effekt algoritmusok szintén egyedülálló megszólalást eredményeznek; az EQ a DB2 esetében is három különböző módon alkalmazható. A beépített USB2 hangkártya révén a felvétel és a digitális anyagok bejátszása is egy csapásra megoldható. Összegezve: mindenképp érdemes a DB2-re gyűjteni, hiszen ezen eszköz segítségével a szuperklubok által diktált legmodernebb digitális pult rendszeren keverhettek Ti is, ha a vásárlás mellett döntötök! Tekintsétek meg az alábbi két felvételt, melyet az Allen & Heath publikált az eszköz ismertetése végett.

 

A XONE:DB2 főbb funkcióinak bemutatása

 

Mark EG tesztelte turnéja során a XONE:DB2-t

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xonedj.blog.hu/api/trackback/id/tr984225310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása