Sziasztok!

A professzionális audio keverőket gyártó cég, az Allen@Heath megkapta a Queen’s Award for Enterprise díjat a Nemzetközi Kereskedelmi kategóriában.

Az Allen@Heath azzal érdemelte ki ezt a megtisztelő címet, hogy 2008 és 2011 között, a tengerentúli forgalma 64%-kal növekedett.

A Queen’s Award for Enterprise díj egy program brit üzleti vállalkozások és egyéb szervezetek részére, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a nemzetközi kereskedelemben, az innovációban és a fenntartható fejlődésben. Ez az Egyesült Királyság legmagasabb hivatalos díja a brit vállalkozások számára. Az a cég, amelyik elnyeri a díjat, jogosúlt öt éven keresztül használni a képen látható logót.

 

 

Ez a második alkalom, hogy a patinás gyártó nyerte el a királynő egyik díját, amely korábban már elismerte 1995-ben ugyanebben a kategóriában.
 

 

"Mint brit cégnek, nagy örömünkre szolgál, hogy a hivatal Queen’s Award díjjal ismerte el munkánkat. Az Allen & Heath indulásakor 1969-ben az volt célunk, hogy építsünk fel egy prémium kategóriás globális márkát, és alakítsunk ki gyümölcsöző kapcsolatokat a disztribúciós partnerekkel, melyek száma ma már több, mint 80 szerte a világon. Ez a sikerünk kulcsa. " - mondta az Allen & Heath igazgatója, Glenn Rogers.

 

 

Címkék: queens awards allen&heath

A bejegyzés trackback címe:

https://xonedj.blog.hu/api/trackback/id/tr934491600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása