Üdv minden kedves olvasónknak!

Az Allen & Heath XONE széria két legutóbb bemutatott tagja joggal tartja lázban a DJ-zés iránt érdeklődőket. Míg a kompakt kialakítású K2 a modern, számítógép-alapú DJ-zéshez nyújt kiváló segítséget, az Allen & Heath kifogástalan minőséget és fejlett funkciók sokaságát nyújtó keverőpultjainak sora is bővült egy igen szemrevaló példánnyal - ez nem más, mint a DB4 álomkeverő kistestvére, a XONE:DB2, melyről már előző bejegyzéseinkben olvashattatok.

 

 

XONE:DB2 egy -már hazánkban is kapható- keverő, mely a legendás DB4 tudásának legjavát kínálja kompaktabb kivitelezésben. Talán már nektek sem kell bemutatnunk a kistestvért, mely legalább annyira alkalmas nyálcsorgatásra, mint a zászlóshajó modell!

A DB2-ben minden adott, mi szem-szájnak ingere, legyen szó a stúdió minőségű effektprocesszorról, az A&H saját routing matrix megoldásáról, mely minden eddiginél több kreatív teret enged a DJ-knek, vagy épp a legendás analóg filterrendszerről. Mindezen megoldások eddig csak a DB4-ben voltak fellelhetők, mely -lássuk be- tudásával még a legigényesebb klubokban is száz százalékig megállja a helyét. Árkategóriájából adódóan a DB4-gyel azonban sajnos nem fogunk minden házi DJ-setupban találkozni. A DB2 a DB4 kisebb, megfizethetőbb verziója, mely nagy testvéréhez hasonlóan ugyanolyan hasznos funkciók sorát kínálja.

XONE:DB2 tudásának bemutatása céljából az Allen & Heath a Leeds-i The Anxious formáció egyik tagját, Mark EG-t kérte fel egy techno szett rögzítésére, mely során kiemelt szerepet kaptak az eszköz által nyújtott speciális funkciók. Hallgassátok meg a szettet, melyben Mark EG rendkívül nagy teret engedett a XONE effektprocesszorának - elmondása szerint visszavonhatatlanul beleszeretett a XONE:DB2 által kínált Delay, Reverb, Resonator, Modulator és Damage algoritmusokba.

 

 

 

Címkék: demo xone:db2 mark eg the anxious

A bejegyzés trackback címe:

https://xonedj.blog.hu/api/trackback/id/tr534498593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása