Sziasztok!

Az Allen & Heath XONE szériájának termékei mellett már számos kiemelkedő előadó tette le a voksát. Olyan húzónevek kezei alatt láthattuk már az A & H csúcsminőségű pultjait, kontrollereit, mint Sasha, John Digweed, Magda, vagy Paul Oakenfold. Az Allen & Heath folyamatosan bővíti team-jét, így került a képbe a napjainkban egyre népszerűbbé váló, eklektikus zenét játszó DJ-formáció, az angliai Hong Kong Ping Pong is.

 

hkpp-19th-feb-poster.jpg

 

Morphosis és Fat Harry, a Hong Kong Ping Pong két DJ-je az elmúlt években keményen dolgozott annak érdekében, hogy minél ütősebb és változatosabb DJ-szettekkel örvendeztessék meg a nagyérdeműt fellépéseik során. Fő céljuk és alapelgondolásuk a sokoldalúságra és lendületességre való törekvés.  

A HKPP felismerte azt, hogy a napjainkban dívó irányzatok túlságosan egysíkúvá váltak, és egyre inkább nélkülözik az elektronikus zene hőskorára jellemző felszabadultságot és pörgést, továbbbá klisék közé igyekeznek szorítani a stílusokat. Ezt ellensúlyozandó a Hong Kong Ping Pong két DJ-je fellépéseiken műfaji határokat áthágva játszik mindent, mi szem-szájnak ingere, legyen szó breaks-ről, hip-hop-ról, vagy épp dubstep-ről.

Az egyre növekvő népszerűségnek örvendő formáció olyan nevekkel játszott már együtt, mint A.Skillz, Freestylers, Scratch Perverts, Krafty Kuts, Ed Solo, Drumattic Twins, vagy Parker. Nem csupán lemezek pörgetésével foglalkoznak azonban; saját produkcióikat is nagy hévvel ontják magukból a srácok. Ehhez segítségül hívták Pimpsoul-t, kivel egyéni stílusú trekkeket és remixeket készítenek, ha épp nem valamelyik tánctéren őrjítik meg a közönséget.

Íme egy DJ-mix, melyet az Allen & Heath XONE DB2 segítségével kevertek és rögzítettek. A mixben az alábbi XONE effekt algoritmusokat használták fel:

FX used:
(DLY) Eco-FatQ
(DLY) Roller
(MOD) Flanger Old
(DMG) Stutter

 

 

Címkék: allen & heath xone Hong Kong Ping Pong XONE:DB2 Dj szett

A bejegyzés trackback címe:

https://xonedj.blog.hu/api/trackback/id/tr914679933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása