Sziasztok!

Nemrég kaptuk a hírt, hogy a minimalista ütemek egyik legendás képviselője, Richie Hawtin (alias Plastikman) egy a XONE HQ által fejlesztett, kifejezetten az ő számára készített egyéni Allen & Heath XONE:92 segítségével osztotta ki a közönségnek a jól megérdemelt minimál taktusokat, mindezt a partiszigeten található Space-ben megrendezett Enter partin.

 

richie_hawtin_custom_xone_92_enter_space_ibiza_425.jpg

 

A Richie Hawtin-féle egyéni modifikáció lényege az utólagosan beépített kettős Tascam analóg D-Sub formátumú post-fader interfész beépítésében rejlik, mely lehetővé tette a művész úr számára azt, hogy teljes körű multitrack formátumú rögzítést hajtson végre a szett lejátszása közben. Ezzel lehetőség nyílt az összes zenei sáv, sztereó return, valamint maga a mix kimeneti jelének független, szimmetrikus multicore kábelen történő rögzítésére. Ez a felállás vélhetően minden ízében kifogástalan audió anyagot szolgáltatott Richie Hawtin-nak, kinek a szóban forgó fellépésének elsöprő sikeréről árulkodnak az alábbi képek is:

 

richie_hawtin_custom_xone_92_enter_space_ibiza_01_425.jpgrichie_hawtin_custom_xone_92_enter_space_ibiza_04_425.jpgrichie_hawtin_custom_xone_92_enter_space_ibiza_02_425.jpgrichie_hawtin_custom_xone_92_enter_space_ibiza_05_425.jpg

 

Címkék: mod Ibiza Allen & Heath XONE:92 Richie Hawtin Plastikman

A bejegyzés trackback címe:

https://xonedj.blog.hu/api/trackback/id/tr544786064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása