Üdv mindenkinek!

A számítógép-alapú DJ-zés kedvelői nagy örömére megjelent a népszerű Serato ITCH szoftver legújabb változata, a 2.0-ás verzió. A XONE:DX professzionális DJ-kontrollerrel használatható szoftveres felület páratlan flexibilitást nyújt a modern felfogású DJ-zés kedvelőinek. A 4 deck támogatása előremutató és a hagyományos DJ módszereknél sokkal összetettebb előadásmódot tesz lehetővé.

 

 

Természetesen a szoftver előző verziói is kiváló teljesítményt nyújtottak, de az új verzió számos finomsággal kecsegtet:

A megújult kezelőfelület és új Night & Day mód mellett a Sample Sync funkcióval ellátott SP-6 sample player funkció is integrálásra került az ITCH 2.0-ba. Négyféle képernyő elrendezésben használhatjuk az új szoftvert: függőleges, vízszintes, stack és library módok állnak rendelkezésre, melyekből a megfelelő beállítást használva teljesen személyre szabottan vehetjük kezelésbe az ITCH felületét.

A Serato SmartSync újra lett optimalizálva a még precízebb működés és groove-használat érdekében. A flexibilis felhasználás érdekében megnövelt hatékonyságú library rendezés jellemti az új verziót, így a szettben használt trackeket, tracklistákat, variációkat könnyedén kimenhetjük egy külső tárolóeszközre (pl. USB-stick). A Smart Crate funkció kulcsszavak segítségével automatikusan megtölti a tracklistát (crate). A Playlist funkciónak hála a lejátszott szett dokumentálásra kerül a későbbi visszakeresés, esetleg szett playlist publikálása érdekében. Az Instant Doubles funkció ugyanazon track-et igény esetén könnyedén behelyezi a többi deck-be is. Az Album Art vizuálisan megjeleníti az éppen játszott zenéhez tartozó borítóképeket.

 

 

 

Címkék: kontroller usb dj serato 2.0 4 & allen display heath deck xone:dx multiple itch

A bejegyzés trackback címe:

https://xonedj.blog.hu/api/trackback/id/tr523123843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása