Sziasztok!

A legendás hírnévnek örvendő Sasha világ körüli turnéján tesztelte a XONE:DB4 digitális FX keverőt, mely az év eleje óta képezi DJ-setup-jának szerves részét.

 

 

"A XONE:DB4 számos hasznos funkcióval van ellátva, továbbá igazán kompakt kivitelezésű és könnyen szállítható. Leginkább azért szeretem, mert 4 digitális csatornával rendelkezik, igazán szépen csengő effekt algoritmusokkal van ellátva és az A&H filter rendszerét és EQ-ját is tartalmazza. Számomra a DB4 egy digitális mixer analóg szívvel - mindkét világ legjavát nyújtja. Előszeretettel használom a DB4 teres reverb és delay algoritmusait. A hangjuk természetes, nem színezett, mint más keverőkben. A DB4 effektjei transzparens megszólalást biztosítanak - számomra olyan tisztasággal bírnak, mint a stúdió szintű effektprocesszorok."

Sasha új setup-jának központi elemét képezi a XONE:DB4. Csupán pár hangforrást használ, valamint Traktor-t és CD-player-eket.

"Szeretem a DB4 egyszerű hadrendbe állíthatóságát - mindenféle stressz nélkül össze tudom álíltani bárhol, ahol játszom. Csak egy USB-kábel szükségeltetik, és máris működőképes a rendszer, szemben más eszközökkel, ahol a sok doboz kicsomagolása után csak reménykedni tudok, hogy aznap működni fog a teljes setup."

Az alábbi videón megtekinthető a teljes interjú Sasha-val

 

 

Címkék: interjú sasha xone db4

A bejegyzés trackback címe:

https://xonedj.blog.hu/api/trackback/id/tr83401081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása