Sziasztok!

Újdonságok szele fúj az Allen&Heath háza táján is: a népszerű ZED keverőpult/integrált audió interfész sorozat két új taggal bővült. A ZED16-FX és a ZED-18 tíz teljes értékű monó csatornával, valamint három, illetve négy sztereó csatornával rendelkezik.

 

A&H ZED 16FX

 

A széria többi tagjához hasonlóan mindkét mixer rendelkezik USB send és return jelutakkal, melyek lehetővé teszik a rögzítést, visszajátszást és effektezést. A tíz monó csatorna Mic/Line bemenetei az A&H két fokozatú preamp-ját, illetve a háromsávos, állítható középtartománnyal rendelkező MusiQ EQ-t is tartalmazzák. A fader potméterek 100mm-esek; mindkét modell kompakt, rack-be szerelhető kivitelű.

 

A&H ZED 18 opcionális rack-fülekkel

 

A sztereó bemenetek kétsávos EQ-val és kiegészítő bemeneti aljzatokkal vannak ellátva; a 4 AUX csatorna elérhető mind a monó, mind pedig a sztereó csatornákról.

A ZED-16 FX beépített effektprocesszorral is el van látva, mely TAP tempo-val állítható delay-t, 24 bit/48 KHz-es konverziót, valamint 16 db, az A&H iLive pro rendszerekből átörökített algoritmust kínál.

A két új modellhez fejlett szoftver is jár - a Cakewalk SONAR X1 LE DAW szoftver élő performanszok levezénylését, élő rögzítést, studió munkálatokat, keverést tesz lehetővé.

 

Címkék: zed allen&heath namm 2012 zed16fx zed18

A bejegyzés trackback címe:

https://xonedj.blog.hu/api/trackback/id/tr963667476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása