Sziasztok!

Már a német techno DJ, Frank Sonic is az Allen & Heath XONE szériás termékei mellett tette le voksát! A techno-multiaktivista Frank játszott már a Mayday-en és a Nature One-on is. Frank Sonic több, mint tíz éve űzi a szakmát, és amellett, hogy a neves Butan Club rezidens lemezlovasa, szorgalmasan őrjíti meg a közönséget masszív techno szettjeivel a világ különböző pontjain is.

 

Xone_92_Front_3Q 425.jpg

 

Frank Sonic live setup-jából természetesen az Allen & Heath termékei sem hiányozhatnak, sőt, mi több, központi részét képezik a művész úr fellépő rendszerének. A XONE:92-n kerülnek összegzésre a két laptopból érkező sávok, míg a DJ-szoftver egyes paramétereit a XONE:K2 segítségével vezérli Frank. Ahogyan a képekből is látszik, ez a felállás -párosulva a Frank Sonic energiadús és jól megkomponált szettjeivel- igazán ütőképes kombinációnak bizonyult a Nature One-on megejtett live performansz során is.

Frank Sonic biográfia a Resident Advisor-on

 

FS_XONE_Nature_One_05.jpgFS_XONE_Nature_One_04.jpgFS_XONE_Nature_One_03.jpgFS_XONE_Nature_One_02.jpgFS_XONE_Nature_One_01.jpg

 

Címkék: techno Frank Sonic XONE:92 XONE:K2 Nature One

A bejegyzés trackback címe:

https://xonedj.blog.hu/api/trackback/id/tr534723065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása