Üdv mindenkinek!

Február 19-én a DJ Budai-rajongók nagy örömére grandiózus táncolós estében lehetett részük azoknak, akik a Merlinbe látogattak - a nagy múlttal rendelkező DJ Budai szokásához híven idén is maratoni DJ szettel örvendeztette meg a közönséget születésnapja alkalmából.

 

Nem ez az első alkalom, hogy a művész úr rajongóival ünnepli születésnapját - az elmúlt évekhez hasonlóan felszabadító funky techno és house nóták követték egymást az este folyamán, melyek hatására igencsak nagy buli kerekedett, ahogyan azt a partiról készült fotók, illetve DJ Budai Facebook-oldalán látható felvétel is bizonyítja.

Az idősebb és fiatalabb rajongók számára egyaránt impozáns zenei felhozatal jellemezte a partit, ugyanis DJ Budai elmúlt két évtizedbeli munkásságának legemlékezetesebb elemei mellett természetesen számos nagy klasszikus, saját szerzemények, valamint az aktuális kedvencek sem maradhattak el az este folyamán.

Bizonyára sokakat kellemesen érintett a tény, hogy a maratoni DJ-szettben ha valamiből, hát klasszikusokból nem volt hiány - olyan zseniális előadók nótái csendültek fel, mint Green Velvet, vagy Emmanuel Top, természetesen bakelitről. A mixer szerepében pedig nem más, mint az Allen & Heath XONE:92 tetszelgett. Az A&H professzionális keverőpultját hazánk elektronikus zenei színterének egyik meghatározó szereplője tette próbára az est során. A felvételek pedig minden kétséget kizáróan arról árulkodnak, hogy mind DJ Budai, mind pedig a XONE:92 hozta a megszokott formáját, a jelenlévők legnagyobb örömére!

A bejegyzésben látható kép a www.soundhead.hu galériájából származik, mely az alábbi linkre kattintva megtekinthető (külön köszönet a www.soundhead.hu szerkesztőségének)

 


Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xonedj.blog.hu/api/trackback/id/tr152881376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása