Sziasztok!

Nemrég kaptuk a hírt, hogy már az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő duó, a Pauke Schaumburg is Allen & Heath XONE eszközök segítségével szolgáltatja a talpalávaló digitális ütemeket! A német elektronikus zenei formáció mindkét tagja elkötelezett híve a XONE széria tagjainak, így nem is lepődünk meg azon, hogy fellépő szettjük központi elemeként a XONE:DB2, a legendás XONE:DB4 kistestvére szolgál, míg a laptopon futó szoftverek paramétereit a pult két oldalán látható XONE:K2 kontrollerekkel vezérli Kenno és Nobby.

 

ps_425.jpg

 

A két fiatal német előadó szemtelenül feszes minimalista tech-house ízesítésű ütemekkel bombázza a nagyérdeműt. A német klubok közönségének láthatóan ez nincs is ellenére. Erről árulkodik az alábbi, a Hannover Houseboat-on rögzített videó is. Ki tudja, talán az új generációs ütemek feltörekvő őstehetségeivel van dolgunk?

 

 

A duó mindemellett volt olyan kedves, és ingyenes letöltés formájában közzétette saját XONE:DB2 mapping file-ját, mely két XONE:K2, 4 deck, valamint az FX-ek vezérlésére szolgál.

Pauke Schaumburg-ról további érdekességeket, aktualitásokat Facebook-oldalukon olvashattok.

Címkék: XONE:DB2 XONE:K2 Pauke Schaumburg Hannover Houseboat

A bejegyzés trackback címe:

https://xonedj.blog.hu/api/trackback/id/tr294743457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása