Sziasztok!

Ahogyan arról már blogjainkon olvashattatok, az Allen & Heath is képviselteti magát a holnapi napon kezdődő Hangfoglaláson, hazánk legrangosabb hang- és stúdiótechnikai rendezvényén. Az AudioZóNA standjánál az Allen & Heath professzionális DJ termékeit is megtaláljátok majd, és az előző évekhez hasonlóan ki is próbálhatjátok azok működését.

 

 

A termékújdonságok mellett bemutatókkal is készülünk, így a hazai elektronikus zenei szcénában igen népszerű Tóth András fogja majd szórakoztatni az érdeklődőket az Allen & Heath XONE DJ termékeivel bemutatásra kerülő live act szettjével. Tóth András XONE live act szettjére szombaton, 13:15-től fog sor kerülni a kisszínpadon.

 

 

Minden DJ-zés iránt érdeklődő számára érdemes kilátogatni, ugyanis a XONE széria legjava idén is kipróbálható lesz az AudioZóNA standnál. A sokoldalú, csúcskategóriás DJ mixer/audió interfész XONE:DB4 mellett a jelenleg a piacon kapható DJ-kontrollerek krémjébe tartozó XONE:4D-t, illetve egyéb érdekfeszítő modelleket is kedvetekre tesztelgethetitek, ha ellátogattok standunkhoz a hétvége folyamán. Ne feledjétek tehát: holnaptól vasárnapig izzanak majd a stúdió- és DJ-eszközök! Gyertek minél többen! 

A bejegyzés trackback címe:

https://xonedj.blog.hu/api/trackback/id/tr823265711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása